Website Ontwikkeling PDF Afdrukken E-mailadres

Al onze diensten worden geleverd aan: Particulieren, Thuiswerkers, ZZP'ers, MKB & Groot Zakelijk.

Een website voor 250 euro

Een mooie professionele website hoeft helemaal niet duur te zijn.
Voor slechts 250 euro ontwikkelen wij een complete professionele website, conform uw huisstijl met, indien gewenst, een contact formulier. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld een foto galerie te plaatsen wanneer u meerdere foto's wilt tonen. Op ons portfolio vind u een greep uit de reeds gerealiseerde projecten en mogelijkheden.

Gemak & eenvoud

Om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te houden hebben wij 3 pakketten samengesteld: Prima, Plus & Perfect. Meer informatie over deze pakketten en mogelijkheden kunt u onderaan deze pagina vinden.

Gratis zoekmachine optimalisatie

Bredero-Media houdt tijdens de bouw van uw website al rekening met de belangrijkste technische factoren om uw website beter vindbaar in de zoekmachines maken.
U krijgt bij een website ontwerp, gratis 1 maand ons zoekmachine marketing pakket op proef.(na 1 maand sturen wij u geheel vrijblijvend een aanbieding.)

Een overzicht van onze website ontwerp pakketten:

Pakket

PRIMA

PLUS

PERFECT

Maximaal aantal pagina's


5

10

Onbeperkt

Webshop inbegrepen


Na oplevering uw eigendomDating/Erotiek ontwerp

Flash inbegrepen
(€ 100,-)Ontwerp extra pagina

€ 45,-

€ 30,-

n.v.t.

Ontwikkeling webshop€ 450,-

€ 400,-

€ 350,-

Levering webshop op cd


€ 45,-

Foto galerie inbegrepen


€ 2,- per foto


(10 foto's)


(20 foto's)

Facturering

Na oplevering

Na oplevering

Na oplevering

Contract

Nee

Nee

Nee

Betaling

Automatische incasso

Automatische Incasso

Automatische incasso

Prijs

€ 350,-

€ 750,-

€ 1250,-
 

 


Het hostingpakket zal gelijktijdig met de oplevering van uw website moeten worden aangeschaft. (nadien vervalt het aanbod van de 20%,30%,50% kortingsregeling)


*onder foto galerie verstaan wij afbeeldingen/foto's op uw website. Deze foto's zullen wij (indien noodzakelijk) bij ons intern voor u maken met professionele foto apparatuur.

Bovenstaande prijzen zijn excl. BTW

Standaard beschikken onze pakketten NIET over een CMS (Content Management System) systeem, indien u dit wel wenst ? verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Wij zijn op dit moment de mogelijkheden aan het onderzoeken, of het mogelijk is dat u zelf op een makkelijke manier uw website online kunt maken cq onderhouden.


Wij hebben ons best gedaan bovenstaande informatie zo duidelijk mogelijk op onze website te zetten, mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn of heeft u n.a.v. bovenstaande nog vragen ? dan begrijpen wij dit en willen wij u vriendelijk verzoeken contact met ons op te nemen, 1 van onze medewerkers beantwoord al uw vragen natuurlijk graag voor u.

 
 Bredero-Media, is een onderdeel van Bredero Groep  |